Ons motto is:

Straal je eigen krachtige IK uit.

Geloof in jezelf, leef vanuit je hart en laat je verrassen door alle levenslessen, die op je pad komen!

Pauline Geluk

Een trotse moeder en oma in een samengesteld gezin en oprichtster van Geluk in Jou.

Ik ben intuitief, hoogsensitief, creatief, open en eerlijk, spontaan, kat uit de boom kijken, hulpvaardig, kan slecht tegen onrecht. Ik hou van humor, openheid, eerlijkheid, puurheid, echtheid en mensen die zich kwetsbaar op durven stellen.

Creatief bezig zijn is mijn passie, dingen doen waar je energie van krijgt. Ik ben er achter gekomen dat ik, door mijn hooggevoeligheid, verbinding met mensen heel belangrijk vind, maar dan ook echt verbinden vanuit mijn hart. Dat betekent dat ik mezelf in de ogen mocht gaan kijken, me kwetsbaar op mocht stellen en naar buiten mag treden. Meer verbinding maken tussen mijn buitenkant en de binnenkant en die ook laten zien. Gaan staan voor wie ik ben! En dat is niet gemakkelijk, zeker als je dat niet gewend bent.

De afgelopen jaren heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Enerzijds door levenservaring, maar ook door prachtige opleidingen (w.o. energetisch kindercoach) en workshops. Naast dat ik kindercoach ben, vind ik het delen en verbinden met andere vrouwen ook heel waardevol, vandaar het spontane idee om met Nel Geluk in Jou op te richten. Dankbaar dat we inmiddels al hele mooie avonden hebben mogen organiseren! 

 
Nel van Maldegem

Mijn naam is Nel van Maldegem, opgegroeid in een groot gezin.

Daar was geen ruimte voor gevoelens en emoties. Voor mij als hooggevoelig kind was dit een eenzaam bestaan. Ik voelde mij niet gezien en gehoord, het was frustrerend en moeilijk om mijn weg te vinden.

Dit uitte zich in pleasegedrag, mezelf klein maken, wegkruipen in mijn schulp, de clown uithangen en voor iedereen zorgen (ik ben in de zorg gaan werken). Ik voelde en zag zoveel bij mezelf en bij anderen, maar durfde en kon er toen niets mee. Ik voelde dat er veel meer was en besloot op mijn 50e aan mezelf te gaan werken. Vele workshops, cursussen en trainingen heb ik gedaan om mezelf weer te gaan voelen en doorvoelen en mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ook aan mijn vertrouwen in mezelf moest gewerkt worden. 

Ik was niet gek! Tot nu toe ben ik daar nog steeds mee bezig en voel mij daar heel energiek en gelukkig bij. Er kwamen steeds meer gelijkgestemden op mijn pad, zo ook Pauline 4 jaar geleden op burendag. We hadden gelijk een klik en op een dag in januari toen we een strandwandeling aan het maken waren ontstond het idee om Geluk in Jou op te zetten. In februari hadden we iemand uitgenodigd en de trend was gezet! Geweldig!

Het voelt heerlijk om 1x per maand samen met Pauline deze verbindingsavonden voor vrouwen te organiseren. Iedere maand een ander thema. Nu bijna 1 jaar later weten vrouwen ons te vinden. Geven, bewustwording en delen geeft mij heel veel energie en innerlijke rust. Ik hoop dat wij samen nog heel veel mooie avonden mogen blijven organiseren.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now