Ons motto is:

Straal je eigen krachtige IK uit.

Geloof in jezelf, leef vanuit je hart en laat je verrassen door alle levenslessen, die op je pad komen!

logogijnieuw.png

Pauline Geluk-Hendriks

Een trotse moeder van 3 prachtige jongens en naast mijn eigen coachpraktijk "Geluk in je Kind" ook oprichtster van "Geluk in Jou", wat ik met ziel en zaligheid uitoefen samen met Nel.

Ik ben intuitief, hoogsensitief, creatief, open en eerlijk, spontaan, kat uit de boom kijken, hulpvaardig, kan slecht tegen onrecht. Ik hou van humor, openheid, eerlijkheid, puurheid, echtheid en mensen die zich kwetsbaar op durven stellen.

Creatief bezig zijn is mijn passie, dingen doen waar je energie van krijgt. Ik ben er achter gekomen dat ik, door mijn hooggevoeligheid, verbinding met mensen heel belangrijk vind, maar dan ook echt verbinden vanuit mijn hart. Dat betekent dat ik mezelf in de ogen mocht gaan kijken, me kwetsbaar op mocht stellen en naar buiten mag treden. Meer verbinding maken tussen mijn buitenkant en de binnenkant en die ook laten zien. Gaan staan voor wie ik ben! En dat is niet gemakkelijk, zeker als je dat niet gewend bent.

De afgelopen jaren heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Enerzijds door levenservaring, maar ook door prachtige opleidingen w.o. Energetisch Kindercoach, Intuitieve Ontwikkeling en Familieopstellingen bij Ingrid Dykstra Academy. Naast dat ik kindercoach ben en familieopstellingen begeleid voor volwassenen, ouder(s) en kinderen, vind ik het delen en verbinden met anderen ook heel waardevol, vandaar dat ik samen met Nel "Geluk in Jou" op heb gericht. Dankbaar dat we inmiddels al hele mooie avonden hebben mogen organiseren! 

 
Nel van Maldegem

Mijn naam is Nel van Maldegem, opgegroeid in een groot gezin.
Daar was geen ruimte voor gevoelens en emoties. Voor mij als hooggevoelig kind was dit een eenzaam bestaan. Ik voelde mij niet gezien en gehoord, het was frustrerend en moeilijk om mijn weg te vinden.
Dit uitte zich in pleasegedrag, mezelf klein maken, wegkruipen in mijn schulp, de clown uithangen en voor iedereen zorgen.
Vele workshops, therapie, cursussen en trainingen heb ik gedaan om mezelf weer te gaan voelen en doorvoelen en mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ook aan mijn vertrouwen in mezelf moest gewerkt worden. Tot nu toe ben ik daar nog steeds mee bezig en voel mij daar heel energiek en gelukkig bij. Er kwamen steeds meer gelijkgestemden op mijn pad.
Zo ook Pauline. Samen hebben we Geluk in Jou opgezet met als doel om vrouwen bewust te maken en te helpen in hun eigen ontwikkelingen.
Daar word ik heel blij van en geeft veel positieve energie. Ik hoop het nog lang te mogen doen. 

Pauline Geluk-fotograafangelique-fotosho
20190910_131936_edited.jpg